Moje první narozeniny

22.03.2012 19:45

Dnes jsem oslavila svoje úplně první narozeniny. Bylo to moc fajn. Panička si vzala volno a jely jsme na výlet celá smečka. Říkali tam tomu hora Říp. Byl to velký zalesněný kopec. Den byl jak vymalovaný, svítilo sluníčko nebyla zima a nebylo ani vedro.

Říp jsme obešly po vrstevnici a stavily se u známé, co zdobí kraslice a je v tom opravdu dobrá. Měla kočky. Trošku se mi to nezdálo, proč je má doma, ale jak ty dvounozí říkají: "co je doma to se počítá a nežere se to". Tak jsem jen zkoumala zahradu a těšila se, co na mě čeká doma.

Jé to bylo dárků ... a ta večeře .... Hmm mňam. Dostala jsem krásné čerstvé hovězí se zeleninou a sýrem - takový velký obložený talíř. To byla hostina. Z dárků jsem si oblíbila provazovou kouli, asi mi panička chtěla dokázat, že přehryzávat provazy není vždy tak snadné. Samozřejmě, že jsem dostala ještě nějaké další dobroty, hlavolam (s tím si ráda hraji, když je venku nehezky) a pak sovičku z přírodních materiálů samozřejmě pískací (to já ráda ... zlobím tím naší smečku, když si chci chrát, tak o sobě dávám vědět).

Dostala jsem také nové vodítko a obojky, vše k sobě ladí. Jsou z tmavé kůže se speciálním disignem.

Zkrátka první narozeniny byly moc vydařené a už se těším na ty další a co vy?