Moravská národní výstava v Brně

07.01.2012 00:00

Tato výstava byla ukázkou velmi špatné organizace.

Jako první nám přišel vstupní list na psa (místo feny) Výmarského ohaře dlouhosrstého (místo krátkosrstého) nemluvě o mém zkomoleném jméně, paniččině jméně a její adrese i emailové adrese. Panička tvrdila, že to musel zadávat někdo pod vlivem omamných látek či alkoholu, nebo naprosto negramotný či cizinec. Volala a vše nechala opravit aby týden na to dostala ten samý vstupní list. Volala tedy znovu, pán ji ujistil, že je vše opraveno, poslal jí nový vstupní list na mail a zdůraznil ať tento nový vstupní list předá zapisovatelce a zdůrazní, že došlo k chybám, které již nebyli schopni v katalogu opravit.

Dorazily jsme na místo, poprvé na výstavě v Brně. Lidí moc a moc. Panička učinila přesně co jí bylo kladeno na srdce a slečně zapisovatelce zdůraznila, že nejsem pes ale fena a že nejsem dlouhosrstá ale krátkosrstá a jak se jmenuji a aby to znásobila, ukazovala mě této slečně. Ta vše odkývala a řekla, že opraví.

S paničkou jsme se šly připravit před kruh a ejhle....

Myslím, že jí braly mrákoty ... naše číslo bylo vyškrtnuté....

Paní zapisovatelku odchytla a začala se dotazovat, z jakého důvodu naše číslo vyškrtla. Ta hrdě prohlásila, že když nás do třídy psů volali, tak že jsme se nedostavily ... to už jsem viděla, jak se panička drží, aby slečnu neroztrhala na kusy. Dost  důrazně se jí dotázala, na co jí dávala vstupní list a vysvětlovala jí, kolik chyb organizátoři udělali a že si je má opravit, aby nedošlo k dalším problémům. V tom se slečna zarazila, jako by si konečně vzpomněla, že tomu tak opravdu bylo a zmohla se jen na "jo, aha, tak dobře".

Nechali nás tedy do kruhu nastoupit. Myslím, že panička byla myšlenkama jinde. Skončily jsme opět na 3.místě, jako již tradičně, ale aby tomu všemu nebyl konec, tak nám v závěru dali ještě posudek a diplom jiné Angie.

Teprve po roce se podařilo paničce posudek získat, tedy alespoň kopii. Diplom i posudek druhé fenky panička zaslala hned tehdá zpět, ale my už tyto dokumenty v originále nikdy neviděly.