RS

29.11.2014 08:00

DUOCACIB NITRA 29.11.2014 & 30.11.2014

Freunka byla vyslána na tuto výstavu do Nitry s naší chovatelkou Zuzkou, kterou doprovázela teta Terezka. Po honech jsem ji odevzdávala s pár jizvama z rákosí, tudíž jsem si moc velké naděje nedělala, přesto jsem doufala v rozumné rozhodčí.

V sobotu bohužel nemohl posuzovat pan rozhodčí Jursa a posuzovala rozhodčí od boxerů, která Frée vytkla, že nemá výstavní srst a tak si odnesla VD i přesto, že nádherně stála, perfektní pohyb dle přihlížejících a úžasné předvedení naší oblíbenou handlerkou Jitkou Svobodovou. Nepatřím mezi lidi, kteří se z velmi dobré hroutí a jelikož člověk nic neočekával, ani nic neztratil, nic jiného jí vytknuto nebylo, takže super.

V neděli se rozhodčí věnoval plně své práci a důkladně prohlížel všechny psy, o to více nás těší, že opět pod taktovkou Jitky, si holky alespoň vyběhaly Výbornou 2, Res.CAC.

Děkuji Zuzce i Terce za péči a Jitce samozřejmě za super předvedení. Výsledky nejsou zklamáním, pořizovala jsem si do smečky hlavně pracovní feny a výstavy nejsou tím nejpodstatnějším.