RS

11.06.2016 08:00

 

Klubové lesní zkoušky - KCHHMO z.s. - Keblov

 

Tentokráte jsme se vydaly na KLZ do Keblova. Loni nám příroda nepřála, Fréa začala hárat před KLZ, letos to vyšlo. Doprovázela nás i mamka a Angie.

Braly jsme to s humorem, o nic nešlo, jen jsme chtěly podpořit klub.

Jedna z účastnic nedorazila, tak jsem dohlásila i Angie, aby klub získal nějakou tu korunu navíc a chtěly jsme zkusit oznam, neboť na nácviku ho předvedla perfektně.

Ohrádkou jsme začaly bez problémů a hned jsme vyrazily na barvy. Angie už na šoulačce naznačila, že je v rozmarné náladě a na barvě po vypuštění z  lože prostě zmizela a bohužel se nedala přivolat do 10 minut. Zasmála jsem se tomu a nastoupila s Freuš na šoulačku a barvu. Dle našeho výcvikáře, jsem barvu na řemeni zkazila já. Dlouho jsem o tom přemýšlela a tohle nakopnutí pomohlo ve zlepšení naší spolupráce. 

Freunka zaperlila ještě na nahánění. Trochu jsem se terénu obávala, ale zbytečně ... malá zrzka natáhla nos a po vypuštění zmizela. Po ukončení na zavolání přiběhla z úplně jiného směru, uřícená. Po ní dorazil vrchní rozhodčís větou "kdo nám to vyhnal dva kusy srnčího na vlečky?"

... a výsledek?

Fréa Vives Bohemia, I.cena 233/244 bodů, 3. místo

Angie Royal Splendour of DW - neuspěla